Käyttäjätunnus
Salasana
Uutta Sivuilla

31.7.2009

Kesän Lyngen reissulta valokuvia Galleriassa

Pikalinkit

Säätietoja

Kalastussivustoja

Kalastuskauppoja

Esittely - Hate on kala

Terve!

Tässä ovat kalastusporukkamme kotisivut. Hate on keksimämme lempinimi hauelle mitä enimmäkseen kalastamme - sillä ei siis ole mitään tekemistä englanninkielen 'viha' sanan kanssa. Itseämme kutsumme toisinaan 'hateporukaksi' ja yhteisiä hauenkalastusreissuja 'hatereissuiksi'.

Hateporukka koostuu vajaasta 10 kalakaverista. Suurin osa meistä on kotoisin pääkaupunkiseudulta, mutta myös Ahvenanmaa ja Tukholma ovat edustettuina. Kalastamme enimmäkseen rannikolla ja yksinomaan urheilukalastusvälineillä. Pääosin kalastamme heittämällä. Hauenkalastuksessa jerk bait on meidän porukassa suosituin, mutta kokeilemme monipuolisesti muitakin tekniikoita. Catch & Release periaatetta pyrimme noudattamaan erityisesti suurempien kalojen kohdalla, mutta osaamme myös nauttia hyvästä kalaruoasta.

Olemme olleet vaihtelevalla kokoonpanolla kasassa vuosituhannen alusta joten monia upeita reissuja on takana ja toivottavasti myös edessä. Vuoden kohokohtia ovat jo perinteeksi muodostuneet kevät- ja syyshauenkalastusreissut. Välillä käymme kokeilemassa jotakin meille eksoottisempaa kalastuspaikkaa tai muotoa kuten merikalastusta Norjan rannikolla.

Löydät näiltä sivuilta tarinoita meidän reissuilta, kalastusaiheisia valokuvia, kalastukseen liittyviä linkkejä ja muuta kalastukseen liittyvää mitä keksimme tänne laittaa. Sisältö on rakennettu lähinnä kalastuksesta kiinnostuneita ystäviä ja kavereita mielessä pitäen ja erityisesti meidän omaksi muistoksi tehdyistä reissuista. Olet sitten joku heistä tai vain satunnainen kävijä - toivon että sisällöstä on jotain iloa/hyötyä.

Terv. Jussi (Web master)