< /head>
Käyttäjätunnus
Salasana

Lyngen 2008

Etusivu | Perjantai | Lauantai | Sunnuntai | Maanantai | Tiistai | Keskiviikko | Torstai | Perjantai | Lauantai

 

Lauantai - Kotiinpäin

Kaikki hauska loppu aikanaan - oli jälleen aika pakata kamat, siivota kämppä ja lähteä tien päälle kotia kohti. Sitä ennen suoritettiin reissun kilpailujen palkintojenjako. Joonas toimi kilpailun tuomarina tällä kertaa. Tulokset olivat seuraavat:

Suurin kala: voittaja David, 12kg turska
Eniten lajeja: voittaja Joonas, 9 lajia
(turska, kolja, seiti, punakampela, hietakampela, ruijanpallas, kissakala, keila, molva)
Paras suoritus: voittaja Johan, 16kg turskaa yhdellä nostolla

Hieno viikko oli takana, monipuolista kalastusta mahtavissa maisemissa ja saalistakin tuli riittävästi. Majoitus ja veneet täyttivät meidän toiveet joten tätä paikkaa voi kyllä suositella muillekin. Niin hyvin viihdyimme että päätimme tulla uudestaan tänne jo seuraavana kesänä.

Mitä tämä hupi maksaa? Karkeasti laskien reissu tuli maksamaan meille noin 800e per henkilö - ruoka, matkat, veneet ja majoitukset mukaanlukien. Kalavehkeistä aiheutuneet kulut olivat vain osin tuossa mukana. Yksittäisistä kulueristä veneiden polttoaineet oli yllättävän kallis, eli peräti 700e (300 litraa) meni venebensoihin viikon aikana. Toisaalta omaa venebensaa ei ainakaan tähän paikkaan saa tuoda ja se taitaa olla yleinen käytäntö.

 

 

Auton ikkunasta otettu viimeinen ruutu tukikohdasta.

 

Kamojen sovittamista autoihin. Pääsimme kuitenkin hyvissä ajoin liikkeelle joten ajoimme lauantain aikana Ouluun asti. Kylmälaukkuihin pakatut fileet säilyivät hienosti perille asti kun saimme ne yöksi Oulussa hotellin pakastinhuoneeseen.

Paikan isäntä toivotti meidän tervetulleiksi uudestaan.

Sovimme että tulemme ruotsalaisten naapurien kanssa samaan aikaan ensi vuonna ja sitten otamme kunnon suomi-ruotsi maaottelun - jäi kavereilla ilmeisesti jotain hampaankoloon tältä reissulta ;-)

Hyvässä ajokelissä oli mukava taittaa matkaa kohti kotisuomea ja ihailla Norjan upeaa vuoristoa. Saanatunturi Kilpisjärvellä oli jotenkin paljon pienemmän näköinen kun menomatkalla ;-)

 

 

Tälläinen oli tämä reissuraportti. Toivottavasti viihdyit sitä lukiessa. Itselleni tämän tekeminen oli mukava tapa palata hienon reissun muistoihin :)

Terveisin,

Jussi

 

Edellinen